Zorg voor Parkinson netwerk in Siilo

Met de Siilo app kunnen zorgverleners makkelijk, snel én veilig met elkaar communiceren. Siilo is een communicatie-app voor zorgverleners, die het mogelijk maakt om buiten de eigen zorgorganisatie laagdrempelig en veilig contact te leggen met andere zorgverleners. Het Zorg voor Parkinson netwerk in Siilo kan gebruikt worden door zorgverleners in de regio Zuid-Oost Nederland. Ben je nog geen lid van het netwerk? Vul dan het formulier in.
Meld je aan
Afbeelding voor Zorg voor Parkinson netwerk in Siilo

Ervaringen met het Zorg voor Parkinson netwerk in Siilo

  • De lijntjes zijn kort. De meeste collega’s die ik nodig heb zitten in het Zorg voor Parkinson netwerk binnen Siilo.
    Thumbnail for Fysiotherapeut
    – Fysiotherapeut


Achtergrondinformatie

Zorg voor Parkinson heeft een eigen netwerk binnen de Siilo app. Door lid te zijn van het Zorg voor Parkinson netwerk binnen Siilo krijgen zorgverleners toegang tot: 

  • Een adresboek met andere zorgverleners uit de Zorg voor Parkinson regio, die opgezocht kunnen worden per discipline en regio. Start meteen een gesprek! 
  • Het laatste nieuws over Zorg voor Parkinson 
  • Tips en trick over het gebruik van Siilo 
  • Een vraagbaak 

Casuïstiek bespreken 
Binnen Siilo is het mogelijk om een Casus aan te maken, waarin je video’s kunt uploaden en een vraagstelling kunt delen met collega’s of monodisciplinaire overleggen. Binnen Zorg voor Parkinson werken de neurologen en verpleegkundigen van de 5 ziekenhuizen elk met een monodisciplinaire app waarin casussen worden aangeleverd via Siilo en gezamenlijk besproken worden.  

Groepsgesprekken aanmaken voor de zorg rondom mensen met Parkinson 
Ook richt Zorg voor Parkinson zich in 2023 op het ondersteunen en versterken van de groepscommunicatie en informatie-uitwisseling in zorgnetwerken rondom mensen met Parkinson binnen Siilo.  

Meer weten over hoe je Siilo kunt inzetten? Blader gerust door de achtergrondinformatie voor meer tips & tricks!