Online Community

Zorg voor Parkinson heeft zijn eigen kanaal binnen de online Community van de Parkinson Vereniging. In deze online ontmoetingsplek kunnen mensen met parkinson en hun naasten uit de Zorg voor Parkinson regio informatie, tips en ervaringen met elkaar delen. Ben je lid van de Parkinson Vereniging en woon je in onze regio? Neem dan een kijkje en plaats een post!
Naar de Online Community van de Parkinson Vereniging
Afbeelding voor Online Community

Achtergrondinformatie

Het Zorg voor Parkinson kanaal van de online Community van de Parkinson Vereniging is alleen toegankelijk voor mensen met parkinson en hun naasten in de regio’s Arnhem-Zevenaar, Nijmegen, Boxmeer en Oss-Uden-Meierijstaad. In het kanaal worden de nieuwsberichten van Zorg voor Parkinson geplaatst en laten we je weten wanneer er activiteiten rondom parkinson in de buurt worden georganiseerd. Ook kunnen mensen die in de Zorg voor Parkinson-regio wonen vragen aan elkaar stellen, ervaringen uitwisselen en contact met elkaar leggen.

Je kunt berichten plaatsen in het Zorg voor Parkinson kanaal van de Community als je lid van de Parkinson Vereniging en in de Zorg voor Parkinson-regio woont. De berichten in het Zorg voor Parkinson kanaal zijn alleen leesbaar voor andere Parkinson Vereniging-leden uit de Zorg voor Parkinson-regio.

Waar vind ik de Community?

Via de knop bovenaan deze pagina kom je na inloggen direct in het Zorg voor Parkinson-kanaal in de Community.
Wanneer je inlogt op de website van de Parkinson Vereniging en op ‘Community’ klikt, vind je het Zorg voor Parkinson-kanaal onderaan het lijstje kanalen aan de linkerkant van je scherm. Het kanaal heet ‘Regio ‘Zorg voor Parkinson’’. Kun je het kanaal niet vinden, of staat het kanaal niet in je lijstje ondanks dat je in de Zorg voor Parkinson-regio woont? Neem dan contact op met het Servicepunt.

Veelgestelde vragen

 • Ja, deze kan je hier vinden.

 • Nee, op dit moment hebben alleen mensen die lid zijn van de Parkinson Vereniging en in de Zorg voor Parkinson-regio wonen toegang tot het Zorg voor Parkinson kanaal.
  Ben je geen lid van de Parkinson Verenging maar wil je wel toegang tot het Zorg voor Parkinson-kanaal in de Community? Laat het ons dan hier weten. 

   

Ervaringen met de Online Community

 • Ik vind het heel fijn om ervaringen van anderen te kunnen lezen. Je herkent veel en dat geeft steun!
  Thumbnail for Persoon met parkinson
  – Persoon met parkinson
 • Ik wilde graag een keer koffie drinken met iemand die ook parkinson heeft. Ik heb dat gevraagd in de community en vond iemand die een dorp verder woonde
  Thumbnail for Persoon met parkinson
  – Persoon met parkinson