Activiteitenzoeker

Op zoek naar parkinsonactiviteiten bij jou in de buurt? In de Activiteitenzoeker vind je ze snel! Vul je postcode, adres of woonplaats in en zie wat er georganiseerd wordt bij jou in de buurt door te klikken op de roodbruine markeringen op de kaart. De Activiteitenzoeker kan gebruikt worden door mensen met parkinson, zorgverleners en naasten. Mis je een regelmatige georganiseerde parkinsonactiviteit in Zuid-Oost Nederland? Laat het ons weten!
Meld een Activiteit aan
Afbeelding voor Activiteitenzoeker

In de bovenstaande kaart vind je alle regelmatig georganiseerde parkinsonactiviteiten die in de Zorg voor Parkinson-regio plaatsvinden. In de Zorg voor Parkinson regio zitten de regio’s Nijmegen, Arnhem-Zevenaar, Boxmeer en Oss-Uden-Meierijstad.

Achtergrondinformatie

In de Activiteitenzoeker vind je activiteiten die herhaaldelijk worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld Parkinson Café’s, informatiebijeenkomsten, zangkoren, sportgroepen of andere activiteiten speciaal voor mensen met parkinson en hun naasten. Ben je benieuwd naar eenmalige activiteiten? Deze plaatsen we altijd bij onze Evenementen. Deze vind je helemaal onderaan rechts op onze homepagina, onder de noemer ‘Evenementen’. Hulp nodig bij het vinden van een activiteit? Bel het Servicepunt.
De Activiteitenzoeker is ontwikkeld in samenwerking met de Parkinson Vereniging. Samen zorgen we ervoor dat de informatie in de Activiteitenzoeker actueel en betrouwbaar is. Mis je nog een activiteit? Laat het ons dan weten!

Ervaringen met de Activiteitenzoeker

 • Nooit geweten dat er een zangkoor voor mensen met parkinson, maar één dorp verderop!
  Thumbnail for Persoon met parkinson
  – Persoon met parkinson
 • Fijn om een actueel overzicht te hebben van de regelmatige activiteiten die er in de regio worden georganiseerd!
  Thumbnail for Parkinsonverpleegkundige
  – Parkinsonverpleegkundige

Veelgestelde vragen

 • Vertel ons hier over de parkinsonactiviteit die je mist in de Activiteitenzoeker. Bedankt voor je bijdrage!