Vragen over parkinson

Op deze pagina wijzen we je snel de weg naar onze zorgverbeteringen voor mensen met parkinson en hun naasten. Je kunt je er ook aanmelden voor een gratis proeflidmaatschap van de Parkinson Vereniging.

Wij wijzen je de weg naar…

Betrouwbare informatie

Op zoek naar betrouwbare informatie over parkinson? Vind deze makkelijk en snel via de Infowijzer. Alle folders, filmpjes en websites zijn betrouwbaar bevonden door experts. Zo weet je zeker dat wat je leest, juist is en hoef je niet zelf het internet af te speuren.


Activiteiten bij jou in de buurt

Op zoek naar parkinson activiteiten bij jou in de buurt? Open de Activiteitenzoeker, vul je postcode in zie wat er georganiseerd wordt in jouw woonplaats. Zoals informatiebijeenkomsten, sportgroepen, zangkoren of andere activiteiten speciaal voor mensen met parkinson en hun naasten.

Zorgverleners bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een in parkinson gespecialiseerd zorgverlener? Open de Parkinson Zorgzoeker, vul je postcode in en zie welke zorgverleners bij jou in de buurt door ParkinsonNet opgeleid zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met parkinson(isme).

Mensen met parkinson in de buurt

Samen met de Parkinson Vereniging helpen we mensen met parkinson en hun naasten contact te leggen met andere mensen met parkinson en naasten in de buurt, ‘Contact Dichtbij’. Vanaf mei kan iedereen in onze regio een Contactprofiel aanmaken. Zo zijn ze vindbaar voor andere mensen met parkinson of naasten, en kunnen ze zelf op zoek naar een Contact. Ben je nog geen lid van de Parkinson Vereniging? We bieden je tijdelijk een gratis proefabonnement! Vraag ernaar bij het Servicepunt.


Gratis proeflidmaatschap van de Parkinson Vereniging

Dit jaar bieden Zorg voor Parkinson en de Parkinson Vereniging mensen met parkinson en naasten uit onze regio een gratis proeflidmaatschap aan. Zo kun je toch gebruik maken van Contact Dichtbij en de andere voorzieningen van de Parkinson Vereniging, als je nog geen lid bent.

Liever even bellen?

Vraag het doktersassistent Souhaila en haar collega’s van het Servicepunt Zorg voor Parkinson.


Direct naar

Homepagina

Klik hier om naar de homepagina te gaan.

Laatste nieuws

Lees hier onze nieuwsberichten.

Aanmelden communicatie

Wil jij elke drie maanden een nieuwsbrief en elke maand een themamail ontvangen? Meld je hier aan!

Themamails lezen?

Wil je de Themamails teruglezen? Je vindt ze in dit nieuwsbericht.