Vragen over parkinson

Wij wijzen je de weg naar…

Betrouwbare informatie

Op zoek naar betrouwbare informatie over parkinson? Vind deze makkelijk en snel via de Infowijzer. Alle folders, filmpjes en websites zijn betrouwbaar bevonden door experts. Zo weet je zeker dat wat je leest, juist is en hoef je niet zelf het internet af te speuren.


Activiteiten bij jou in de buurt

Op zoek naar parkinson activiteiten bij jou in de buurt? Open de Activiteitenzoeker, vul je postcode in zie wat er georganiseerd wordt in jouw woonplaats. Zoals informatiebijeenkomsten, sportgroepen, zangkoren of andere activiteiten speciaal voor mensen met parkinson en hun naasten.

Zorgverleners bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een in parkinson gespecialiseerd zorgverlener? Open de Parkinson Zorgzoeker, vul je postcode in en zie welke zorgverleners bij jou in de buurt door ParkinsonNet opgeleid zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met parkinson(isme).

Mensen met parkinson in de buurt

Samen met de Parkinson Vereniging hebben we een Zorg voor Parkinson kanaal aangemaakt in de Online Community. Via deze online ontmoetingsplek kunnen mensen met parkinson en naasten die lid zijn van de Parkinson Vereniging en in de Zorg voor Parkinson-regio wonen makkelijk met elkaar in contact te komen met mensen bij hen in de buurt.

Liever even bellen?

Vraag het doktersassistent Souhaila en haar collega’s van het Servicepunt Zorg voor Parkinson.


Direct naar

Homepagina

Klik hier om naar de homepagina te gaan.

Laatste nieuws

Lees hier onze nieuwsberichten.

Aanmelden communicatie

Wil jij elke drie maanden een nieuwsbrief en elke maand een themamail ontvangen? Meld je hier aan!

Themamails lezen?

Wil je de Themamails teruglezen? Je vindt ze in dit nieuwsbericht.