Zorg voor Parkinson houd je op de hoogte!

Afbeelding voor Zorg voor Parkinson houd je op de hoogte!

Zorg voor Parkinson streeft er naar om in de regio Nijmegen-Arnhem-Oss-Uden-Meierijstad-Boxmeer een verschil te maken voor mensen met parkinson, voor hun naasten en voor hun zorgverleners. Er wordt al druk gewerkt aan een aantal mooie innovaties, waar we u als ParkinsonNet-zorgverlener graag bij betrekken!

Uitnodiging voor Zorg-voor-Parkinson-talkshows:

In oktober vinden er vier exclusieve talkshows plaats, speciaal voor alle zorgverleners binnen de Zorg-voor-Parkinson-regio die aangesloten zijn bij ParkinsonNet. 

Tijdens deze live, online talkshow word u bijgepraat over Zorg voor Parkinson in uw regio en verkennen we samen welke kansen er liggen om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. Deelname aan de talkshow geldt als deelname aan een reguliere ParkinsonNet-regiobijeenkomst (MDO) en wordt als zodanig geregistreerd. 

Nieuwsgierig geworden? 

Via deze website houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Zorg voor Parkinson. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om nieuwe ontwikkelingen direct in uw mailbox te ontvangen. Tips of suggesties? Wij horen het graag via info@zorgvoorparkinson.nl