Zet jezelf op de kaart als Contact!

Afbeelding voor Zet jezelf op de kaart als Contact!

Vandaag start Contact Dichtbij! Samen met de Parkinson Vereniging zorgt Zorg voor Parkinson ervoor dat mensen met parkinson en naasten in onze regio een Contact in de buurt kunnen vinden. Zou je bijvoorbeeld koffie willen drinken of willen wandelen met iemand anders met parkinson of een andere naaste? Zet jezelf op de kaart!

Contact Dichtbij is toegankelijk vanuit de online Community van de Parkinson Vereniging. Ben je al lid van de Parkinson Vereniging? Je vindt Contact Dichtbij via deze link. Ben je nog geen lid? We bieden je een gratis proeflidmaatschap aan, zodat ook jij gebruik kan maken van Contact Dichtbij. Klik hier om het proeflidmaatschap aan te vragen. Heb je hulp nodig bij het gebruiken van Contact Dichtbij, of bij het aanvragen van je proeflidmaatschap? Stel je vraag aan het Servicepunt. We hebben ook een handleiding gemaakt die je helpt bij het gebruiken van Contact Dichtbij, deze vind je hier. De handleiding zal nog verder worden uitgebreid.

Contactprofiel
Om gebruik te maken van Contact Dichtbij maak je een Contactprofiel aan. In dit profiel stel je jezelf voor, en leg je uit naar welk Contact je op zoek bent. Met het Contactprofiel ben je vindbaar voor andere Contacten, en kun je ook zelf op zoek naar contact. Alle Contacten staan met pijltjes aangegeven op de kaart van de Zorg voor Parkinson-regio. Zo vind je makkelijk een Contact bij jou in de buurt.

Trudy, één van de Contacten in Contact Dichtbij legt uit waarom ze een Contactprofiel heeft aangemaakt:

“Vijf jaar geleden kreeg ik de diagnose parkinson. Het begin was een zoektocht voor mij. Nu help ik graag anderen die kortgeleden de diagnose hebben gekregen. Met Contact Dichtbij hoop ik meer mensen in de buurt op weg te helpen.”

– Trudy


Hieronder zie je een voorbeeld van een Contactprofiel, waarin Trudy zich voorstelt en uitlegt naar welke Contacten ze zoekt.

In Contact Dichtbij stel je jezelf voor in je Contactprofiel, en laat je weten naar wat voor soort Contact in de buurt je op zoek bent.

Op de kaart staan alle Contacten die zich hebben aangemeld. Dit worden er natuurlijk nog veel meer!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 240411-Contact-Dichtbij-Foto-hele-Kaart.png