Op zoek naar andere mensen met parkinson in de buurt

Afbeelding voor Op zoek naar andere mensen met parkinson in de buurt

Zorg voor Parkinson heeft zijn eigen kanaal in de Community van de Parkinson Vereniging! De Community is een online ontmoetingsplek waar mensen met parkinson en naasten die lid zijn van de Parkinson Vereniging met elkaar kennis en ervaringen kunnen uitwisselen.

Het is belangrijk dat mensen met parkinson en naasten ervaringen kunnen uitwisselen, met elkaar in contact kunnen komen en van elkaar kunnen leren. De Parkinson Vereniging richtte daarom de online Community op. ‘Community’ is Engels voor ‘gemeenschap’.

In contact komen
Zorg voor Parkinson en de Parkinson Vereniging werken al een tijd met elkaar samen. Het Zorg voor Parkinson-kanaal in de Community is in het leven geroepen om mensen in de Zorg voor Parkinson-regio (dat wil zeggen, mensen met parkinson die onder behandeling zijn in het Radboudumc, CWZ, Rijnstate, Bernhoven en Maasziekenhuis Pantein en hun naasten) de mogelijkheid te bieden om in contact te komen en ervaringen uit te wisselen met andere mensen met parkinson en naasten bij hen in de buurt.

Nieuws en activiteiten
In het Zorg voor Parkinson-kanaal wordt het laatste nieuws vanuit Zorg voor Parkinson gedeeld en laten we je weten wanneer er activiteiten rondom parkinson in de buurt worden georganiseerd. Ook kunnen mensen die in de Zorg voor Parkinson-regio wonen vragen aan elkaar stellen en contact met elkaar leggen om ervaringen uit te wisselen. Het Zorg voor Parkinson-kanaal in de Community is alleen zichtbaar voor leden van de Parkinson Vereniging die in de Zorg voor Parkinson-regio wonen.

Nieuwsgierig?
Ben je lid van de Parkinson Vereniging en woon je in onze regio? Neem dan via deze knop direct een kijkje in ons kanaal in de Community.

Wanneer je inlogt bij de Parkinson Vereniging en op ‘Community’ klikt, vind je het Zorg voor Parkinson-kanaal onderaan het lijstje kanalen aan de linkerkant van je scherm. Het kanaal heet ‘Regio ‘Zorg voor Parkinson’’. Kun je het kanaal niet vinden, of staat het kanaal niet in je lijstje ondanks dat je in de Zorg voor Parkinson-regio woont? Neem dan contact op met het Servicepunt.

Wil je weten hoe je in kunt loggen in en gebruik kunt maken van de Community? Hier vind je een handleiding.

Geen lid maar wel toegang?
Op dit moment hebben alleen mensen die lid zijn van de Parkinson Vereniging en in de Zorg voor Parkinson-regio wonen toegang tot het Zorg voor Parkinson kanaal. Ben je geen lid van de Parkinson Verenging maar wil je wel toegang tot het Zorg voor Parkinson-kanaal in de Community? Laat het ons dan hier weten.