Nieuw: Parkinson Contact Dichtbij

Afbeelding voor Nieuw: Parkinson Contact Dichtbij

Vanaf mei kan iedereen in de Zorg voor Parkinson-regio via Contact Dichtbij in contact komen met andere mensen met parkinson of naasten in de buurt. Om bijvoorbeeld een keer samen koffie te drinken, te sporten of ervaringen uit te wisselen.

De afgelopen maanden is er samen met de Parkinson Vereniging hard gewerkt om dit soort ontmoetingen mogelijk te maken. Vanaf mei start de proef met Contact Dichtbij exclusief in de Zorg voor Parkinson-regio. Daardoor kan jij Contact Dichtbij gebruiken, testen en verder verbeteren voordat de rest van Nederland er toegang toe heeft. Volgend jaar kan dan hopelijk iedereen in Nederland gemakkelijk een Contact in de buurt vinden!  Je vindt Contact Dichtbij in het Zorg voor Parkinson-kanaal in de Online Community van de Parkinson Vereniging. Nog geen lid? We bieden een proeflidmaatschap aan!

Nieuwsgierig?
In mei zullen we uitgebreide informatie en tips geven over hoe je een Contact in de buurt kan vinden, en delen we een handleiding over het gebruik van Contact Dichtbij. Maar ben je nu al nieuwsgierig? Meld je dan alvast aan. Leden van de Parkinson Vereniging hebben nu al toegang; mensen die nog geen lid zijn kunnen zich bij ons Servicepunt melden. Hen bieden we vanaf mei een proeflidmaatschap waardoor ze ook gebruik kunnen maken van Contact Dichtbij. Wie weet woont er wel een Contact vlak bij jou in de buurt!  Op de foto’s in dit bericht zie je hoe je Contactprofiel en de kaart waarop je andere Contacten vindt eruit zien.

Aanmelden
Er zijn twee manieren om je aan te melden: 

Optie 1 (alleen voor mensen die nu al Parkinson Vereniging lid zijn) = Via onze website. Klik op deze knop. Log in met je accountgegevens van de Parkinson Vereniging. Hier kun je je aanmelden als Contact. Daardoor ben je vindbaar voor andere Contacten, en kun je ook zelf op zoek.

Optie 2 = Bellen. Kom je er niet uit, of wil je liever bellen? Neem contact op met het Servicepunt. Zij helpen je met je aanmelding en kunnen je meer informatie geven. Bij hen kun je ook je interesse voor een proeflidmaatschap aangeven als je gebruik wil maken van Contact Dichtbij maar nog geen lid bent van de Parkinson Vereniging.

Gratis proeflidmaatschap
Contact Dichtbij is voor de hele Zorg voor Parkinson-regio beschikbaar, dus ook voor mensen die nog geen lid zijn van de Parkinson Vereniging. Nog geen lid? Wij melden je gratis aan voor een proeflidmaatschap. Zo kan iedereen in de regio een Contact in de buurt vinden. Meer informatie? Bel het Servicepunt, of laat een bericht achter en de Servicepuntmedewerkers bellen je terug.

In Contact Dichtbij stel je jezelf voor in je Contactprofiel, en laat je weten naar wat voor soort Contact in de buurt je op zoek bent.
Alle Contacten staan straks aangegeven op deze kaart van de Zorg voor Parkinson-regio. Zo vind je makkelijk een Contact bij jou in de buurt!