Kijk mee met de Zorg voor Parkinson Kwartaalupdate

Afbeelding voor Kijk mee met de Zorg voor Parkinson Kwartaalupdate

Op 16 maart 2022 van 12:00-13:00 vindt de tweede editie van de online Zorg voor Parkinson Kwartaalupdate plaats. Bekijk in dit bericht alvast een voorproefje van de inhoud.

In de Kwartaalupdate presenteren we aan iedereen in de Zorg voor Parkinson regio wat we in de afgelopen drie maanden samen hebben bereikt. Ook zijn we benieuwd naar vragen en suggesties voor verdere ontwikkelingen. De eerste Kwartaalupdate vond plaats op 8 december, en is hier terug te kijken. In datzelfde nieuwsbericht vind je een samenvatting van wat er in de Kwartaalupdate is besproken.

Tijdens de tweede Kwartaalupdate op 16 maart komen onder andere deze onderwerpen aan bod:

Zorg voor Parkinson Servicepunt: Wij wijzen u de weg!
Via het regionale telefoonnummer 088 – 11 80 400 helpen Servicepuntmedewerkers Willeke en Souhaila u de weg te vinden bij vragen over de ziekte van Parkinson. Het Zorg voor Parkinson Servicepunt zal in het voorjaar opnieuw gelanceerd worden en dit kwartaal worden daar alle voorbereidingen voor getroffen. Zodat iedereen met vragen over parkinson de weg weet te vinden!

Patiënten gestart in Mijn.ZorgvoorParkinson
Via de online omgeving Mijn.ZorgvoorParkinson kunnen mensen met parkinson hun zorgverleners vinden en contact met hen opnemen. Ook kunnen zij samen met zorgverleners een persoonlijk doel invullen en zorgdoelen en activiteiten van elkaar zien. Zo kan de zorg worden afgestemd op de persoonlijke voorkeuren en motivatie van de persoon met parkinson. Maar: hoe kom je tot een persoonlijk doel? De gesprekshulp Wat er toe doet kan hierbij helpen in het dagelijkse zorgproces!

Zorgverleners kunnen beter digitaal samenwerken
Duidelijke afspraken helpen om goed met elkaar samen te kunnen werken. Zorgverleners in Hatert hebben dit kwartaal geleerd hoe Mijn.ZorgvoorParkinson.nl bijdraagt aan nog betere samenwerking rondom de patiënt.

Aanmelden
Wil je ook aanwezig zijn bij de Kwartaalupdate? Meld je dan hier aan voor communicatie rondom de Kwartaalupdate. Zorg voor Parkinson stelt je dan elke drie maanden op de hoogte van de datum van aankomende Kwartaalupdate. Achteraf sturen we je ook de video en de samenvatting op. Vergeet je ook niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Komt dit moment niet uit? Geen probleem. Als je niet bij de Kwartaalupdate aanwezig kunt zijn, kun je deze op een later moment terugkijken op de Zorg voor Parkinson website.