Direct naar onze zorgverbeteringen in Siilo

Afbeelding voor Direct naar onze zorgverbeteringen in Siilo

Het Zorg voor Parkinson-netwerk in Siilo geeft parkinson zorgverleners in de regio toegang tot onze nieuwsberichten en tips & tricks bij het gebruiken van Siilo. Ook kunnen zorgverleners elkaar er makkelijk vinden voor overleg over patiëntzorg. Sinds kort vind je in Siilo ook een directe link naar enkele zorgverbeteringen.

Het Zorg voor Parkinson netwerk in Siilo bestaat sinds 2020. Inmiddels heeft het 251 leden. Met Siilo kunnen zorgverleners veilig, snel en makkelijk met elkaar communiceren. Door het Zorg voor Parkinson-netwerk zijn collega’s in de regio Zuidoost-Nederland nog beter vindbaar geworden. Zorg voor Parkinson is op het moment bezig met een proefperiode, om te onderzoeken of het overleg in Siilo-groepen over kwetsbare parkinsonpatiënten de zorg en patiënttevredenheid kan verbeteren.

Sinds een week vind je in het Siilo-netwerk nu ook een directe link naar onze zorgverbeteringen. Dus zit je in Siilo en wil je vlug iets opzoeken in de Paramedische Richtlijn of in de Infowijzer? Ga binnen het Zorg voor Parkinson-netwerk naar de tab ‘Zorgverbeteringen’, en scroll tot je de juiste gevonden hebt.

Ben je nog geen lid van het netwerk in Siilo? Meld je hier aan.