Benieuwd naar wat Zorg voor Parkinson heeft bereikt? Kijk mee op 8 december

Afbeelding voor Benieuwd naar wat Zorg voor Parkinson heeft bereikt? Kijk mee op 8 december

Wil je graag meer weten over wat er de afgelopen tijd is bereikt in de Zorg voor Parkinson regio? En meedenken over wat er nog gaat gebeuren? Op 8 december tussen 12:00 en 13:00 neemt het Zorg voor Parkinson innovatieteam je mee in waaraan zorgverleners, mensen met parkinson en hun naasten de afgelopen drie maanden hebben gewerkt. Wil je ook bij deze digitale bijeenkomst zijn? Meld je dan aan door het formulier onderaan dit nieuwsbericht in te vullen.

Zorg voor Parkinson is een regionaal samenwerkingsverband tussen zorgverleners, mensen met parkinson en hun naasten. Door samen te werken aan vernieuwende ideeën, willen we de zorg en begeleiding voor mensen met parkinson nog beter maken.

Binnen Zorg voor Parkinson begeleidt het innovatieteam de samenwerking tussen zorgverleners, mensen met parkinson en hun naasten. Vier keer per jaar stellen we samen doelen waar in drie maanden naartoe wordt gewerkt. Begin december loopt het kwartaal weer ten eind. Aan het eind van elk kwartaal willen wij met jullie delen hoe deze periode is verlopen. Ook zijn we benieuwd naar jullie vragen en ideeën voor de toekomst.

In deze eerste digitale kwartaalupdate komen verschillende doelen aan bod. Zo heeft de eerste groep zorgverleners en mensen met parkinson de afgelopen periode samen geleerd hoe zij hun gespreksvaardigheden kunnen verbeteren, daarover kun je hier meer lezen. Ook hebben Parkinsonverpleegkundigen en neurologen hun taakverdeling opnieuw ingevuld, waardoor er meer tijd is voor patiënten met een grote zorgvraag. Daarnaast hebben zorgverleners, mensen met parkinson en hun naasten samen gewerkt aan de catalogus: één verzamelplek van bestaande, betrouwbare informatie voor mensen met parkinson en hun naasten. Ook kunnen zorgverleners in de regio zich aanmelden voor het Zorg voor Parkinson netwerk in de Siilo app.

Aanmelden
Is je interesse gewekt? Je bent van harte welkom! Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. We vragen je je naam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens ontvang je op een later moment een e-mail met daarin de link naar de online bijeenkomst op 8 december van 12:00 tot 13:00.

Aanmelden kwartaalupdate

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Toestemming*
Nieuwsbrief