Benieuwd naar wat Zorg voor Parkinson gaat doen in 2023?

Afbeelding voor Benieuwd naar wat Zorg voor Parkinson gaat doen in 2023?

Zet het vast in je agenda! Op woensdag 18 januari van 12:00-12:30 vindt de eerste Zorg voor Parkinson Update van 2023 plaats. 

Normaliter presenteren we in de Update aan iedereen in de Zorg voor Parkinson regio wat we in de afgelopen drie maanden samen hebben bereikt. Deze editie is uniek: in plaats van terug te blikken, kijken we nu juist vooruit.

We zullen je meer vertellen over onze plannen voor 2023, en welke zorgverbeteringen we dit jaar voor je gaan verwezenlijken. Zo staan onder andere onze plannen voor de Infowijzer met betrouwbare en actuele informatie over parkinson, de verdere ondersteuning voor naasten, en hoe we zorgverleners kunnen helpen hun zorg beter te organiseren rondom kwetsbare patiënten op het programma.

Benieuwd?  We hopen je te zien bij de Update!


Kun je er niet bij zijn? Zoals je van ons gewend bent zullen we de video en een samenvatting van de bijeenkomst in de weken na de Update op onze website plaatsen.

In de week van de Update vind je in dit bericht een link naar de bijeenkomst. Wil je dat we je de link mailen? Meld je dan hier aan voor communicatie over de Update.