Ben je ook bij de Kwartaalupdate Q2 2022?

Afbeelding voor Ben je ook bij de Kwartaalupdate Q2 2022?

Op 15 juni 2022 van 12:00-13:00 vindt de derde editie van de online Zorg voor Parkinson Kwartaalupdate plaats. In dit bericht vind je de link waarmee je op 15 juni om 12:00 in de bijeenkomst komt, en en voorproefje van de inhoud.

In de Kwartaalupdate presenteren we aan iedereen in de Zorg voor Parkinson regio wat we in de afgelopen drie maanden samen hebben bereikt. Ook zijn we benieuwd naar vragen en suggesties voor verdere ontwikkelingen.

In het tweede kwartaal van 2022 staat het thema informatievoorziening centraal. Deze drie maanden heeft het Zorg voor Parkinson innovatieteam onder andere verder gewerkt aan het Servicepunt, de Catalogus, en Mijn.Zorgvoorparkinson. Ook zal de website van Zorg voor Parkinson verder worden ingevuld. Lees hier meer over de kwartaaldoelen. 

Aanmelden
Wil je ook aanwezig zijn bij de Kwartaalupdate? Meld je dan hier aan voor communicatie rondom de Kwartaalupdate. Zorg voor Parkinson stelt je dan elke drie maanden op de hoogte van de datum van aankomende Kwartaalupdate. Achteraf sturen we je ook de video en de samenvatting op. Vergeet ook niet je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Komt dit moment niet uit? Geen probleem. Als je niet bij de Kwartaalupdate aanwezig kunt zijn, kun je deze op een later moment terugkijken op de Zorg voor Parkinson website.